Política de privacitat

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Amb tot el respecte a la seva privacitat, requerim informació no personal quan vostè visita blackjack77andorra.com. No obstant això, si en el curs de qualsevol d'una investigació relacionada amb el producte o en el curs d'una transacció en el lloc la informació que proporcioni està protegida contra accés no autoritzat i se li informarà de com s'utilitzarà la informació. La següent declaració explica les pràctiques d'informació en el lloc.

ÀMBIT

La Declaració cobreix totes les àrees de blackjack77andorra.com situats a blackjack77andorra.com (el Lloc). La informació que ha estat rebuda d'acord amb les pràctiques de recopilació d'informació de el lloc és la informació proporcionada pels individus per blackjack77andorra.com, que està fora de l'activitat comercial o professió dels individus (la informació).

Els hipervincles ubicats en el Lloc poden ser des de i cap a altres llocs d'Internet, incloent però no limitat als llocs afiliats a blackjack77andorra.com. blackjack77andorra.com no se sosté cap responsabilitat per les polítiques o contingut d'altres llocs web de privacitat. Us recomanem que revisi la política de privacitat de qualsevol empresa abans de decidir-se a presentar o enviar la seva informació personal. Per a més detalls sobre els hipervincles de el lloc es poden trobar a les condicions d'ús en el lloc.

INFORMACIÓ

Informació que (blackjack77andorra.com) recollim pot caure en dues categories:

La informació de seguiment, recollida quan els navega per l'usuari a través del Lloc.

La informació personal és proporcionada pels usuaris sobre una base voluntària.

La informació de seguiment

La informació de seguiment és recollida pel lloc de forma automàtica i sistemàticament. La informació es recull per veure l'activitat dels llocs, les pàgines visitades, el temps de permanència en el lloc i els llocs dels visitants van ser hipervincles a partir.

Les col·lectes lloc de seguiment d'informació de forma anònima. El lloc no associa cap informació personal amb aquestes dades.

La informació de seguiment és recollit pels registres de servidor web i galetes. servidor web registra recopilar dades sobre l'activitat de la pàgina web. Una galeta és un paquet de la informació utilitzada per al seguiment, l'autenticació i el manteniment d'informació específica sobre els usuaris del Lloc (preferències, etc.). blackjack77andorra.com pistes repetir les visites a el lloc amb l'ajuda de cookies. els ordinadors dels visitants se'ls assignen les galetes, sense recollir cap informació personal sobre l'usuari de l'ordinador, llevat que s'especifiqui pel propi usuari en base voluntària.

La informació de seguiment s'utilitza per millorar el disseny de el lloc i el contingut mitjançant l'anàlisi de les estadístiques de visites.

Informació personal

Per informació personal impliquem de nom, adreça de correu electrònic i també la informació addicional que no és obligatori usuari. La informació personal pot ser recollida en algunes pàgines de el lloc si el visitant vol demanar blackjack77andorra.com una pregunta en línia, a l'descarregar programari o realitzar una comanda de subscripció.

A més, la informació personal pot ser recollida com a part d'una sol·licitud de concurs.

La informació personal s'utilitza per a fins de promoció, administració, incloent, però no limitat a la verificació i notificació dels guanyadors.

Ús de la Informació

La informació proporcionada a el lloc s'utilitza per proporcionar als usuaris amb nous serveis blackjack77andorra.com i / o promocions que considerem d'interès per a l'usuari. La informació pot ser compartida dins dels empleats, agents, contractistes independents o altres relacionats blackjack77andorra.com / entitats no relacionades i / o socis de negocis que estan actuant en nom de la web amb la finalitat de complir i / o enviament d'una comanda, rebaixa o premi . La informació personal no es proporcionarà a llocs no blackjack77andorra.com, llevat que consideri necessari com per completar la transacció. blackjack77andorra.com declina tota responsabilitat per les polítiques de privacitat dels altres llocs, i el deixa a l'subjecte al seu acord per al tractament de la informació personal com informació comercial confidencial amb l'enteniment que pot i no pot ser utilitzat per a altres fins diferents a realitzar la seva específica i la funció directa.

adreces de correu electrònic de retorn de l'usuari s'utilitzen per enviar respostes als correus electrònics i preguntes que rebem, així com per proporcionar actualitzacions dels serveis, i informar sobre les promocions i ofertes addicionals.

La informació personal pot ser revelada quan sigui necessari per complir amb la llei o de bona fe trobem les mesures necessàries, és a dir, per fer complir o aplicar els termes i condicions, per protegir els drets, la seguretat o la propietat de blackjack77andorra.com.

blackjack77andorra.com no exclou la possibilitat de compra / venda d'actius als nostres / d'altres companyies en el curs de el temps. Les transaccions d'informació personal a View espècie visitant, ja que només un actiu empresarial. A més, la informació pot ser transferida en el cas d'o quan blackjack77andorra.com o la totalitat dels seus actius es compren o es subjecta a la liquidació de la fallida.

Protecció de dades

Els sistemes altament professionals de seguretat s'utilitzen per prevenir l'accés no autoritzat, mantenir l'exactitud de les dades i garantir l'ús correcte de la informació. Els sistemes utilitzats en aquest lloc compleixen amb els últims estàndards de seguretat i inclouen procediments electrònics, físics i administratius necessaris, el que ajuda a protegir la informació recopilada en línia i per assegurar i garantir el seu correcte ús.

No obstant això, a causa de el fet que cap dada pot ser totalment lliure a Internet, no podem garantir que qualsevol informació que ens serà totalment segur i segur. Els usuaris proporcionen la informació sota el seu propi risc. blackjack77andorra.com avalua i avalua constantment les capacitats de les noves tecnologies en la prestació de la protecció addicional de la informació.

L'accés a les dades personals

La informació personal proporcionada a nosaltres no serà utilitzada o compartida llevat que es disposi una altra cosa en la següent afirmació. Si ja no desitja rebre informació de blackjack77andorra.com, si us plau feu clic aquí per donar-se de baixa.

Dret de canviar Declaració de privadesa

blackjack77andorra.com sosté i es reserva el dret de modificar aquesta declaració en qualsevol moment. Els canvis seran dret efectiu després de la seva publicació en el Lloc. Darrera actualització el 24 de febrer de 2009. No hi va haver canvis realitzats a la substància de la present declaració.

popup

Rebre una bonificació impressionant del casino en línia segur

€150